Close Menu

Huur de Bolneus

Vervoer met allure….

Een bruiloft, jubileum, (kinder)verjaardag, gala of welke speciale gelegenheid dan ook, we willen ze graag blijven herinneren als iets moois, iets unieks. De beste outfit en de mooiste locaties zoeken we uit en dan gaan we daar vervolgens met eigen vervoer naartoe. Best jammer want dat kan anders…..heel anders!!

Wij bieden u de gelegenheid met een bijzonder voertuig naar uw bestemming te worden gereden. Onze brandweerrode Bolneus, een origineel oud brandweervoertuig, is te huur voor u en uw genodigden.

De Bolneus wordt bij u thuis voorgereden door de chauffeur, een brandweerman in uniform. Hij brengt u naar uw locatie en haalt u daar ook weer op om u en uw gasten terug te brengen naar waar u bent opgestapt.

De Bolneus biedt plaats aan 7 personen. Het is mogelijk meerdere keren heen en weer te rijden om al uw gasten op plaats van bestemming af te zetten.

Laat u verrassen door de charmes van dit oude, gerestaureerde voertuig. U en uw gasten zullen nog lang napraten over deze bijzondere ervaring.

Neem gerust een kijkje in ons fotoalbum voor een mooie impressie van de karakteristieke Bolneus.

Voor vragen, informatie en reserveringen klik hier

 BruiloftenGalavervoeropen dag brandweer