Close Menu

Gastenboek

Welkom in het gastenboek van De Bolneus. Wilt u ook een bericht achter laten? Klik dan hier.

Albert

Op zaterdag 6 oktober 2018 zijn met de Bolneus, drie brandweermensen met een 25 jarig brandweer jubileum en 2 brandweermensen die afscheid namen van het korps Heemskerk van thuis opgehaald en voor een feest naar de kazerne gebracht. Een daarvan heeft zelf nog met zo`n zelfde voertuig uitgerukt, in Heemskerk hadden we er zelfs 2, waarvan er 1 nog steeds in Portugal na 41 jaar wordt ingezet bij bosbrandbestrijding. Het was fantastisch om zo`n voertuig te zien rijden in Heemskerk, en alle lof voor de chauffeur die vaak door zeer smalle straatjes moest rijden.

Joyce

Het is inmiddels alweer een jaar geleden, maar het is nog regelmatig het onderwerp van gesprek bij ons thuis. Voor mijn zoontjes verjaardag hebben we de mooie brandweerauto laten komen. Thuis werden we met gillende sirenes door brandweerman Erik opgehaald en kreeg mijn zoon (en de rest) een warm welkom in de brandweerauto. Een leuke rit volgde. Naar IJmuiden, kijken naar de grote schepen en onderweg nog gestopt voor een lekker ijsje om vervolgens weer thuis te worden afgezet. En dat allemaal in goed overleg, met leuke inbreng van Erik. Erik was ook super lief voor de kinderen. Echt een aanrader om te doen! Hier wordt er steeds gevraagd wanneer we het nog een keer gaan doen, dat zegt genoeg denk ik!

Marinda en Ruud Griffioen

18-6-2017 

"Geweldige rit" Wij waren voor onze huwelijksdag, 16 juni, met de Bolneus op pad. Het was een geweldige dag met een super leuke rit in een prachtige auto. En ook chauffeur Erik was heel gezellig en super behulpzaam. Erik bedankt voor de mooie rit. En voor een ieder die nog een leuke wagen zoekt voor huwelijk of rondrit, zoek niet verder, hier zit u goed! Groetjes Ruud en Marinda.

Dave Engelbracht

Op 20 april 2017 om 21:57 schreef Dave Engelbracht.

Een absolute aanrader voor feesten,partijen en speciale gelegenheden!

Voor het themafeest "Rood" ter ere van de 65e verjaardag van mijn schoonvader, was ik op zoek naar een geschikt vervoersmiddel. En wat past daar nu beter bij dan een originele rode brandweerwagen! Na wat speurwerk op internet vond ik de "bolneus". Na kort overleg met feestcommissie was iedereen enthousiast en heb ik de heren gecontact.

Er was meteen een leuke klik en er werd ook goed meegedacht over het ophaalmoment. En eerlijk is eerlijk, als je zou zeggen dat de brandweerauto nieuw zou zijn geloof je dat direct. De passie van deze mannen voor deze auto spat er werkelijk vanaf. En je hebt er echt bekijks mee.

Ik kan een ieder een rit in de bolneus aanraden en zal zeker niet twijfelen om zelf nog een keer van hun service gebruik te maken.

Dave Engelbracht
Haarlem 

Anoniem

Anoniem op  2 mei 2015 schreef:

Mooie wagen!

Ruby

Op vrijdag 13 december 2013 was het Kerstgala voor de eindexamenklassen van het Haarlemmermeerlyceum in Hotel de Beurs in Hoofddorp. Het is de laatste jaren een traditie om met een zo origineel mogelijk vervoermiddel te komen. Een “gewone” limo heeft iedereen al dus begonnen we een zoektocht naar iets anders.

Mijn opa, Herman Zoetelief, is vroeger bij de vrijwillige brandweer geweest en zo ontstond het plan om aan hem te vragen of hij misschien iets kon regelen. Hij vond het een heel erg leuk idee en is meteen gaan bellen en vragen naar de mogelijkheden. Al heel snel belde hij met het goede nieuws dat “De Bolneus” beschikbaar is voor dit soort gelegenheden. Mijn vrienden, Samantha, Larissa, Celine, Lizzy, Bjorn, Thomas en ik, Ruby, vonden het helemaal geweldig dat Erik dit voor ons wilde doen. Hij heeft ons rond 21.00 uur opgehaald en in stijl mét zwaailichten én extra rondje om de rotonde afgezet bij Hotel de Beurs.

Daar aangekomen stonden er al heel veel mensen te wachten om te kijken naar alle bijzondere voertuigen.

Wij willen Erik (en Opa Herman) nogmaals hartelijk bedanken. Jullie hebben meegewerkt aan een, voor ons, onvergetelijke avond.

Groetjes van Ruby

Gerard en Marjan

Gerard en Marjan op  27 december 2013 om 23.03 schreef.

21 December 2013 was het dus zover.
Bjorn werd 18 jaar, hij heeft het down-syndroom.

Naast een spetterende party waren we nog op zoek om deze kanjer de verjaardag van zijn leven te geven.
Bjorn is gek op alles waar maar een blauwe lamp op zit, dus kwam ik op het idee om op een één of andere manier een Brandweerauto te regelen om hem van huis naar de feestlocatie te laten vervoeren.
Na wat bellen en contacten werd ik blij verrast met een telefoontje van Erik Westen. Hij bood aan om de “Bolneus” in te gaan zetten op zijn verjaardag.

Daar was hij dan de “Bolneus” stipt 16.00 uur……de sirenes brulde door de straat, Bjorn sprong op met de woorden “wat is er gebeurd”.
Met zijn (stief)zusje(s), stief-broertje en zijn vader in haast naar buiten.
Daar stond Erik Westen dan. Na een praatje met Bjorn ging de bubs de “Bolneus” in op weg naar Oude Meer.
Wat hebben ze allemaal genoten tijdens de rit, Bjorn in het bijzonder.
Bij aankomst was er een groot onthaal, zo-ook door zijn grootste makker van school die ook gelijk op de foto wou.

Wat was het een hoogtepunt “de Bolneus”…….iets om nooit meer te vergeten.

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor een viering…..denk aan de “Bolneus” een mooi voertuig voor een uniek moment met dito mooie mensen die de “Bolneus” in stand houden.

Ons dank is groot,
Gerard en Marjan.

Bianca

ook wij hebben een ritje gemaakt in de brandweerauto.
echt geweldig hoe mijn zoontje (5) en dochtertje (3) het vonden
vooral de sirene.
houd het echt in me hoofd voor een verjaardag’s party

Freek Tukker

Vandaag (13-10-2012) op de Veiligheidsdag een ritje gemaakt in deze prachtige brandweerauto. Vooral mijn zoontje Kai (2,5jr) en z’n vriendje Stef (2,5jr) zijn diep onder de indruk. Top!